Karolien Moers   

Ik ben muziektherapeut, zangeres en dirigent. In 2010 behaalde ik mijn Master in de Muziektherapie aan het Lemmens instituut in  Leuven en sindsdien werk ik als muziektherapeut in een psychiatrisch deeltijdcentrum  voor intensieve psychotherapie in hartje  Leuven. Sinds 2020 specialiseer ik me in een post graduaat Vocal Psychotherapy, een nieuwe vorm van muziek- en lichaamsgerichte  therapie die op dit moment enkel in New York gedoceerd wordt. Sinds 2011 werk ik als ambulante en freelance therapeut,  verbonden aan verschillende organisaties en in mijn eigen praktijk.

Mijn passie voor zang maakt dat ik mensen zoveel mogelijk uitnodig om te zingen en hen wil laten voelen hoe deugddoend zingen kan zijn, zowel fysiek als mentaal. Mijn diploma klassieke zang haalde ik in het stedelijk conservatorium in Leuven. Ik dirigeer sinds 2009 een kinder- en jeugdkoor in Landen en treed regelmatig zelf op als solo-zangeres en als sopraan in het ensemble Vokali.

In 2011 stond ik mee in de startblokken van het eerste Geheugenkoor voor personen met dementie in Vlaanderen.

Mijn grootste passie zijn mijn 3 kinderen die me elke dag uitdagen steeds weer op zoek te gaan naar mezelf en een evenwicht te vinden tussen de passies in mijn leven.

Mijn aanbod: