Ria Winnen (°1959) 


Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en werkte 42 jaar in een psychiatrisch ziekenhuis (UPC St.-Jozef Kortenberg en Asster St.-Truiden).

Vanuit mijn therapeutische opdrachten bouwde ik een ruime ervaring op in het begeleiden van mensen met (ernstige) psychische moeilijkheden. Tijdens mijn loopbaan bood ik vooral hulpverlening aan personen met een afhankelijkheidsprobleem.

Vanuit mijn professionele ervaring ben ik zeer vertrouwd met het aanbod vanuit de cognitieve gedragstherapie. Ik verrijkte deze inzichten met bijkomende opleidingen in de systeemtheoretische psychotherapie. Ik volgde eveneens een opleiding in het aanbieden van mindfulness, waardoor ik in mijn therapeutisch contact met cliënten verdieping en verbinding kan leggen tussen gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen.

Vanuit mijn betrokkenheid met de noden in de hulpverlening wil ik mijn ervaring en inzichten blijven inzetten. In het bijzonder voor mensen met depressieve klachten, afhankelijkheidsproblemen, moeilijkheden in relaties en sociale contacten, stress-gerelateerde klachten en levensfaseproblemen op latere leeftijd.

Praktische informatie

U kan mij bereiken via GSM 0496/663995 of een e-mail verzenden via het contactformulier.
Voor ieder consult voorzie ik één uur. U betaalt €50 per sessie. Dit kan cash of met payconiq/bankapp. Er is geen tussenkomst voorzien.
Indien u een afspraak wilt annuleren, verwittigt u minstens 48 uur op voorhand. Bij laattijdig annulatie of niet naleven van de afspraak wordt een annulatievergoeding van €50 aangerekend.

Praktijk Hoogstraat 28
3400 Landen

Ria winnen: 0496/663995

Contactformulier